Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Tu-i mama ei de piata!

Interesanta iesirea publica a viceprimarului Stanel Necula, nu? Brusc si deodata, analizind docomentele, el a realizat ca la Directia Piete treaba e nasoala de tot. A descoperit nereguli peste nereguli, iar acum vrea ca cineva sa plateasca pentru ele. Nu stau acum sa analizez daca neregulile chiar exista. Mai mult ca sigur, democrat liberalii au un om de pus acolo, ca-i os de ros la piete, nu gluma. Altceva vreau sa va supun acum atentiei, si anume soarta directoarei de la Piete, Simona Draghincescu.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar intre cele doua tururi de scrutin, Simona Draghincescu (fosta si ea candidata la functia de primar) a declarat ca il sustine pe Aurel Simionescu. Cu Cibu oricum era la cutite, asa ca Draghincescu a mizat pe Simionescu, in ideea ca daca acesta va iesi primar, o va lasa in continuare la conducerea Pietelor. Simi a iesit primar, dupa care i-a delegat lui Stanel Necula sarcina de a se ocupa, printre altele, si de Directia Pietelor. E, si la nici trei luni de la alegeri, dinspre primaria lui Simi sint aruncate sageti catre Simonica. Ca sint nereguli, ca a lasat vraiste in hirtii, ca cine-i vinovatul etc. Un apropo destul de evident, dupa parerea mea, la adresa directoarei Draghincescu, care cred ca deja simte in ceafa cum adie vintul schimbarii sau "the wind of change", vorba refrenului celor de la Scorpions.
Imi si imaginez ce gindeste Simona acum: "Deci, bai, frate, eu te-am sustinut in al doilea tur, de fapt te-am facut primar, de ce sa n-o recunosc, iar tu, in loc sa fii recunoscator, imi tragi functia de sub picioare. Si apropo, bai, Simi, atit de barbat esti incit ai trimis pe altcineva sa faca munca murdara in locul tau. Am ajuns sa fiu demisa de unul pe care il cheama Stanel, tu-i mama ei de viata, de piata si de paiata!"
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii