Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Truse sanitare omologate pentru fotbalul mic

• acestea sunt oferite de AJF Brăila, în urma unui proiect susţinut de FRF • vor beneficia de aceste truse echipele din Liga a IV-a şi a V-a, precum şi formaţiile de copii şi juniori din judeţul Brăila

 

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila (AJF) continuă să sprijine echipele din campionatele pe care le organizează. Dacă anul trecut le-a oferit echipelor plase pentru porţi şi steaguri care se pun la colţurile terenurilor de fotbal, acum le va dota cu truse sanitare omologate. Aceste truse au fost procurate de Asociaţia brăileană de fotbal în urma unui proiect susţinut de Federaţia Română de Fotbal şi conţin toate accesoriile necesare unor intervenţii de prim ajutor, în cazul unor accidentări serioase în timpul partidelor de fotbal.

Vor fi dotate cu astfel de truse toate echipele afiliate la AJF Brăila, cele de Liga a IV-a şi a V-a precum şi celalte formaţii de copii şi juniori din judeţ.

“În ambele proiecte am fost susţinuţi în primul rând de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Dacă anul trecut am dorit să sprijinim echipele cu plase şi steaguri, acum ne-am orientat spre aceste truse medicale. Fiecare echipă avea sau nu avea truse medicale omologate, acum vor avea toate accesoriile necesare unor intervenţii de prim ajutor. Integritatea corporală a tinerilor care joacă în aceste echipe este foarte importantă pentru noi, iar în felul acesta vrem să contribuim la dezvoltarea fotbalului din judeţul nostru”, ne-a declarat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii