Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa tribut AC/DC, The R.O.C.K. va concerta la Bucureşti

• inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, anunţă organizatorii concertului tribut AC/DC • evenimentul va avea loc, vineri, 10 mai, de la ora 22:30 în capitală

 

Trupa tribut AC/DC, The R.O.C.K. va susţine un concert “incendiar” în Hard Rock Cafe din Bucureşti la finele acestei săptămâni. Evenimentul va avea loc vineri, 10 mai, de la ora 22:30. Astfel, inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, după cum anunţă organizatorii, în cadrul unui comunicat de presă, alături de mesajul pentru cei interesaţi privitor la o ofertă legată de bilete. Mai exact, la 4 bilete (fără loc) cumpărate, unul este gratuit.

“Costumează-te «Back In Black», avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe «Highway To Hell» şi vino să cânţi «Thunderstruck», «Hell's Bells», «You Shook Me All Night Long» şi «TNT», într-un concert exploziv! Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţa scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuseşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC. La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai plăcută experienţă live”, se arată în cadrul comunicatului organizatorilor.

Biletele la eveniment se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Acestea sunt de mai multe categorii şi au preţuri diferite: VIP - 55 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri), Acces General - 39 de lei, cu loc la masă în sală, sau Fără loc - tot 39 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare. Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

 
Categorie articol: 

Comentarii