Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa tribut AC/DC, The R.O.C.K. va concerta în Bucureşti

• evenimentul este programat joi, 11 octombrie, la 21:30, pe scena Hard Rock Cafe din capitală • cu un solist de excepţie, trupa The R.O.C.K reuşeşte să se apropie extrem de mult de stilul electrizant al legendarei AC/DC

 

Trupa tribut AC/DC, The R.O.C.K. va susţine un concert extraordinar săptămâna viitoare în Bucureşti. Show-ul este programat joi, 11 octombrie, la ora 21:30, în Hard Rock Cafe. Se anununţă un spectacol pe cinste, mai ales că organizatorii au precizat că preţul biletului include şi o bere la draft, Carlsberg.

“Inconfundabilul «for those about to rock...we salute you» va răsuna din nou la Hard Rock Cafe. (...) Costumează-te «Back In Black», avântă-te, cu riffuri de mare viteza, pe «Highway To Hell» şi vino să cânţi «Thunderstruck», «Hell's Bells», «You Shook Me All Night Long» şi «TNT», într-un concert exploziv! Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuşeşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC”, se arată în cadrul comunicatului emis de organizator.

Biletele la show-ul tribut AC/DC se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărţii (Pasajul Latin), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi în Staţiile de Plata SelfPay din toată ţara.

Acestea sunt de mai multe categorii şi au următoarele preţuri: VIP - 55 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri); Acces General - 39 de lei, cu loc la masă în sală; Fără loc - 39 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi.

“Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţa live”, se mai arată în cadrul comunicatului.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herastrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

 

 
Categorie articol: 
taguri: 

Comentarii