Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa de improvizaţie Obligo vine la Brăila

• cei cinci actori de comedie care formează grupul Obligo, cunoscuţi pentru participarea la emisiunea iUmor, vor ajunge în oraşul nostru pentru un show interactiv, luni, pe scena The Music Pub • evenimentul este programat la ora 20:00

 

Trupa de umor care se axează pe improvizaţie, Obligo va susţine un show de excepţie, luni, 20 martie, la Brăila. Mai exact, după succesul înregistrat la emisiunea iUmor unde au ajuns în finală şi la Românii au talent unde s-au calificat până în semifinală, cei cinci actori de comedie poposesc şi pe scena The Music Pub. Evenimentul este programat la ora 20:00 şi se anunţă destul de interesant, având în vedere că grupul Obligo este specializat în a crea spectacole interactive, extrem de amuzante şi spontane.

“Trupa Obligo are plăcerea să vă invite la un show  unic de improvizaţie în The Music Pub, în data de 20 martie, ora 20:00, în care veţi putea vedea cum actorii plăsmuiesc din propunerile voastre un întreg spectacol (fără regie, fără texte învăţate sau scenarii). Emoţie, thriller, malgaşă, publicitate, cascadorie, ceartă, teatru, film, viticultor, arhetip, portugheză, horror, romales, Adriana Bahmuţeanu, huuuuuooooooo, fotbal şi gastronomie sunt doar... «câteva.. dintre... pe care... vedea... :) ... poţi... poate.. tu... decât... :)». Un show de entertainment live, un spectacol interactiv în care TU, publicul participi direct şi râzi non-stop”, se arată în cadrul unui comunicat emis de Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.

Trebuie subliniat că show-ul pus în scenă de Obligo se desfăşoară fără repetiţii, iar acţiunea este dezvoltată cu ajutorul publicului, astfel că fiecare spectacol este garantat de membrii grupului ca fiind unul cât se poate de original.

“Spontaneitatea ce naşte acest spectacol  este cea care provoacă râsul şi permite crearea unor momente comice de aur. Troopa Obligo şi The Music Pub te aşteaptă doar pe tine şi pe tine şi pe tine şi numai pe tine într-o atmosferă sublimă de râs şi voie bună!”, mai completează sursa citată.

Cei interesaţi de eveniment pot cere mai multe informaţii sau face rezervări apelând numărul de telefon 0746479279.
Categorie articol: 

Comentarii