Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa Cargo va susține un concert extraordinar în București

* una dintre legendele rock-ului românesc, trupa Cargo va urca pe scena Hard Rock Cafe din București, joi, 4 octombrie pentru un concert de zile mari * evenimentul este programat să înceapă la ora 21:30 * bilete se găsesc online

 

Trupa Cargo, una dintre legendele rock-ului românesc, va susține un concert în București la începutul lunii octombrie. Mai exact, grupul va urca pe scena din Hard Rock Cafe, joi, 4 octombrie, la ora 21:30.

“Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc printr-al său hard rock, încă de la primul album «Povestiri din gară». Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, «Destin» iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat «Ziua Vrăjitoarelor» și o broușură intitulată «Jurnal de bord», cu texele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lanseaza «Bagă-ți mințile în cap» sub egida Media Pro Music iar în 2007 au lansat un album «Best Of» intitulat XXII ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei «Nu mă lăsa să-mi fie dor» și «A 5-a dimensiune» s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. «A 5-a dimensiune» «vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta», a spus Adi Barar, chitaristul trupei. «În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune», au completat ceilalți membri ai trupei”, se arată în cadrul unui comunicat de presă emis de organizatori.

În 2015, trupa Cargo a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015 iar în ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei! În prezent, Cargo înseamnă Adi Barar (chitară), Adrian Igrișan zis baciu (voce), Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Alin Achim (bass).

 

Bilete la concertul din Hard Rock Cafe se pot cumpăra și online

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele sunt de trei categorii și au următoarele prețuri: 90 de lei VIP cu loc la masă, în fața scenei; 59 de lei, cu loc la masă. De asemenea, sunt disponibile și bilete fără loc la prețul de 59 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi.

“Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care își reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcuta experiență live”, se mai arată în cadrul comunicatului organizatorilor.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune de câteva sute de locuri de parcare.

Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formației: http://www.facebook.com/cargorock

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.
Categorie articol: 

Comentarii