Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa Addiction, în turneu alături de Trooper

Trupa Addiction va cânta în deschiderea uneia dintre cele mai cunoscute şi apreciate formaţii din aria muzicii rock şi metal din ţară. Este vorba despre heavy metaliştii de la Trooper, care începând cu data de 7 octombrie vor porni într-un turneu naţional de promovare a ultimului material discografic intitulat "Voodoo". Rockerii vor concerta în marile oraşe ale României şi îşi vor bucura fanii atât cu piesele de pe ultimul album cât şi cu cele mai vechi. Ziua de 11 noiembrie este rezervată de trupeţi oraşului Galaţi unde, aşa cum şi-au obişnuit deja ascultătorii, vor oferi un spectacol incendiar. Trupa Addiction a fost aleasă ca formaţie de deschidere datorită potenţialului pe care l-a arătat de-a lungul timpului şi a muncii depuse. Brăilenii au format trupa în anul 2009 şi de atunci au avut foarte multe concerte şi au câştigat câteva premii importante. De asemenea, stilul abordat de tânăra formaţie se potriveşte foarte bine cu muzica celor de la Trooper, aşa că fanii vor avea o surpriză plăcută. Până în prezent programul turneului este următorul: 7 octombrie - Câmpina, 8 octombrie - Târgovişte, 14 octombrie - Iaşi, 15 octombrie - Bacău, 11 noiembrie - Galaţi, 18 noiembrie - Buzău, 3 decembrie - Bucureşti şi 10 - decembrie Braşov. Trooper, fondată în 1995, în oraşul Târgovişte, este o trupă care şi-a câştigat respectul în rândul ascultătorilor de muzică rock şi metal din ţară datorită activităţii muzicale prestate de atunci. Formaţia are până în prezent 5 materiale discografice, ultimul fiind "Vlad Ţepeş", operă rock-simfonic lansată în 2009.
19addic2Săptămâna viitoare, trupa Addiction va urca pe scena Festivalului de la Mamaia, în competiţie pentru premiul Teo Peter, alături de alte 9 trupe de rock din România, în urma preselecţiei care a avut loc pe 7 şi 8 august la Club Coyote din Bucureşti.
Trupa Addiction a luat fiinţă în decembrie 2008, sub îndrumarea prof. George Romeo Bunea, directorul Şcolii de Artă "Vespasian Lungu". În vara anului 2009, trupa a câştigat marele premiu la YouthRockFest, din cadrul Festivalului Tinereţii de la Costineşti. Un an mai târziu, rockerii se califică în finala StufstockNewcomers de la Vama Veche, după o competiţie cu alte 63 de trupe din toată ţara. La sfârşitul anului trecut piesa "Spune-mi tu" ocupă locul doi în clasamentul "Top românesc", de la Radio România Actualităţi, în urma voturilor ascultătorilor, primind astfel premiul de debut. Celor patru membri, Andrei Văsii - voce, Silviu Paraschiv - chitară solo, Bogdan Iftode - bass, Alex Muşat - tobe, li s-a alăturat din această primăvară, Răzvan Popa - clape, moment în care sound-ul trupei s-a îmbunătăţit substanţial.




Categorie articol: 

Comentarii