Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa “Zaibăr” va susţine un concert unic la Brăila

• evenimentul este programat pe 15 decembrie, la The Music Pub (Str. Mihai Eminescu, nr. 56) • trupa Zaibăr este pregătită pentru o petrecere mare, anunţă organizatorii, astfel că va interpreta o serie de cover-uri de la artişti cunoscuţi la nivel naţional şi internaţional • intrarea este liberă

 

Amatorii de muzică de calitate au parte de un concert unic la Brăila în acest weekend. Este vorba despre trupa Zaibăr, care va urca, vineri, 15 decembrie, pe scena The Music Pub (str. Mihai Eminescu, nr. 56). Grupul de olteni este specializat pe cover-uri de la trupe cunoscute din ţară şi din afară.

“Nişte olteni de le place să se joace cu muzică bună, îşi făcură trupă şi vin să ne înCÂNTE cu cele mai îndrăgite şi îndrăcite coveruri româneşti (şi nu numai!). Facem petrecere mare şi vom asculta piese de colecţie de la Compact, Sarmalele Reci, Phoenix, Pink Floyd, Tudor Gheorghe, Mărgineanu, Tina Turner, Gică Petrescu, Creedence Clearwater Revival, Spitalul de Urgenţă, AC/DC, Iris, Rolling Stones, Maria Tănase, Vali Sterian, Zdob şi Zdub etc... Adică, o să ne rupem pantofii de atâta dans!!!”, anunţă organizatorul, Cătălin Curcă.

Cei interesaţi de concert trebuie să ştie că intrarea este liberă. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0746479279.

“Zaibăr: dezleagă limba, înveseleşte firea şi împrieteneşte oamenii! Na potriveală, că muzica bună merge cu un vin bun şi prieteni mulţi! Dar şi un vin bun, parcă alunecă mai uşor când îţi cântă doi cobzari, o vioară, un bass şi o tobă mare!”, se mai arată în comunicatul The Music Pub.
Categorie articol: 

Comentarii