Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trump începe să piardă și în afaceri. Campionatul de golf de la anul nu se va mai organiza pe terenul deținut de președintele american

* Asociația Americană a Jucătorilor Profesioniști de Golf (PGA) a anunțat că turneul programat anul viitor la unul din cluburile de golf ale lui Donald Trump nu se va mai ține acolo * asociația nu dorește ca brandul său să fie alăturat cu numele actualului președinte SUA, un mare amator al acestui sport și proprietar al mai multor terenuri de golf

 

„Board-ul director a a decis prin vot că turneul PGA Championship din 2022 nu se va juca la Trump National Golf Club Bedminster din New Jersey”, a anunțat duminică seară Jim Richerson, președintele PGA of America, potrivit CNN.

PGA Championship este unul dintre cele patru turnee majore din calendarul de golf profesionist. 

„Este clar că organizarea PGA Championship la Trump Bedminster ar fi în dezavantajul brandului PGA of America și ar afecta pe termen lung programele asociației noastre”, a mai spus Richerson.

Decizia vine după violențele de la Capitoliu, de pe 6 ianuarie, evenimente pentru care Donald Trump este considerat răspunzător, iar democrații din Congres cer destituirea sa, chiar dacă se află în ultimele zile de mandat. 

În replică, Trump Organization a emis un comunicat în care afirmă că retragerea PGA Championship de anul viitor de la âTrump National Golf Club Bedminster din New Jersey „reprezintă o încălcare a contractului, iar Asociația nu are dreptul să anuleze această înțelegere”.

Donald Trump deține 19 terenuri de golf în toată lumea.
Categorie articol: 

Comentarii