Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Triunghiular amical de handbal in sala Polivalenta

Astazi, de la ora 09.30, iubitorii handbalului brailean pot vedea la lucru singura echipa braileana care participa intr-o competitie europeana inter-cluburi, HC Dunarea. Un prim prilej pentru fanii braileni de a vedea la lucru noile achizitii ale formatiei pregatite de antrenoarea Alexandrina Soare intr-o confruntare cu una dintre echipele care s-au intarit foarte mult in aceasta vara, si care in sezonul urmator vizeaza un loc de cupa europeana, Otelul Galati.
"Initial am hotarit ca in aceasta luna sa participam la cel putin trei turnee pentru a ne pregati in vederea noului sezon competitional, care, in noua lui formula prevedea la inceput citeva turnee. Intre timp, oficialii federatiei de specialitate au revenit asupra deciziei si au lasat neschimbat sistemul competitional, cu tur si retur, fapt pentru care ne-am schimbat si noi optica si ne-am hotarit sa sustinem cit mai multe meciuri amicale atit la Braila, cit si in alte orase. Pentru acest week-end invitasem la noi pe CSM Ploiesti, dar intre timp si-a anuntat disponibilitatea de a participa si Otelul, astfel ca ne-am gindit sa organizam un turneu in trei, benefic pentru toate formatiile participante", a declarat profesoara Alexandrina Soare.
Sursa citata a precizat ca atit astazi, in partida cu Otelul, cit si in cea de simbata, tot de la aceeasi ora, 09.30 cu CSM Ploiesti va exersa toate variantele de aparare pe care le-a pregatit cu jucatoarele in aceasta saptamina la antrenamente.
"La Sf. Gheorghe am urmarit doar partea de pregatire fizica, adica ceea ce am facut la munte pentru ca acolo nu am avut o sala potrivita pentru a exersa si tehnico-tactic. Dar am fost multumita deoarece de la meci la meci s-a vazut un progres in jocul handbalistelor noastre. Fiecare dintre ele a jucat maximum 20 de minute pentru a evita eventualele contracturi musculare sau intinderi care pot afecta jucatoarele dupa o pregatire fizica dura.
In aceasta saptamina am exersat mai multe variante de aparare si acestea vor fi aplicate in cele doua meciuri de verificare. Incercam totodata sa le integram si pe jucatoarele nou venite, care erau obisnuite cu alte metode de antrenament. Bineinteles ca voi urmari si eficienta in atac, dar asa cum am precizat, acum, ma intereseaza doar faza defensiva", a mai adaugat Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Comentarii