Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tripla victorie a boxului brailean

Dupa trei ani de zile, de la dubla victoie a CSM-ului, cind Ivan si Christescu au obtinut titlurile nationale la tineret, sectia clubului brailean bifeaza un nou succes.
Pugilistul Sabin Petrea, sportiv pregatit de Iordan Buterez si Cristian Balan, a reusit sa obtina medalia de aur la categoria 51 kg.
Petrea a trecut la puncte in primul meci de timisoreanul Iulian Novac, iar in finala a dispus de Andrei Dragomir si astfel a devenit campion national de tineret.
Este cea de-a doua medalie pe care boxerul brailean a obtinut-o in acest an dupa cea de bronz cucerita la Cupa Romaniei la seniori.
"Sint foarte bucuros ca am urcat pe prima treapta a podiumului. Am deja in palmares alte patru medalii, bronz in 2007 la Cupa Romaniei si argint nationalele de juniori, precum si alte doua locuri trei, la nationalele de seniori si la cele de tineret de anul trecut. Acum ma voi pregati pentru sezonul urmator, unul in care vreau sa-mi apar titlul la tineret si sa cuceresc medalia de aur la seniori", a declarat Sabin Petrea.
Elev in clasa a X-a Sam, la Gr. Scolar "Constantin Brincusi", Petrea a mai boxat in aceasta vara pentru echipa Dunarea de Jos, intr-o competitie in care s-au duelat patru formatii, reprezentind tot atitea zone geografice si a avut evolutii apreciate de tehnicienii prezenti la aceste intilniri.
Alte doua medalii de aur au fost cucerite de reprezentantii clubului CSO Ianca, Dorin Patracioc, la categoria 60 kg. si Ionut Stoica la categoria 64 kg.
Un dublu succes pentru instructorul George Pertea, care desi a obtinut multe rezultate bune cu elevii sai, nu dispune de conditii optime de pregatire, acestea fiind invers proportionale cu palmaresul sectiei de box a clubului din Ianca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii