Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trimisă în judecată pentru o delapidare de peste 41.000 lei

• Zamfira Ionescu a negat săvârşirea faptei, însă nu a scăpat de dosar penal

 

Procurorii brăileni au trimis-o în judecată pe inculpata Zamfira Ionescu, în vârstă de 40 de ani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare. Brăileanca este acuzată că, în urmă cu mai bine de şapte ani, şi-a însuşit din gestiune bunuri în valoare de peste 41.000 lei.

Potrivit dosarului penal, la data de 20 noiembrie 2010, reprezentanţii SC “Marprod” SRL Găeşti s-au deplasat în control la punctul de lucru situat în Brăila, pe strada Mihai Eminescu 58, al cărui unic gestionar şi angajat era Zamfira Ionescu.

“Aceştia, împreună cu Ionescu Zamfira, au procedat la inventarierea bunurilor aflate în gestiunea inculpatei, în baza deciziei ... emisă de SC Mrprod SRL Găeşti, prin care s-a constituit comisia de inventariere. Cu această ocazie, s-a constatat că susnumita avea în gestiune bunuri în valoare de 269.992,26 lei şi o lipsă în gestiune pe care aceasta şi-a asumat-o printr-un angajament de plată. Ulterior, s-a stabilit că, în perioada 5 decembrie 2009 - 20 noiembrie 2010, la date la care nu au putut fi stabilite cu certitudine, inculpata şi-a însuşit din gestiunea punctului de lucru situat în Brăila bunuri în valoare de 41.519,05 lei”, precizează procurorul de caz.

Ulterior, pe parcursul urmăririi penale, Zamfira Ionescu a negat săvârşirea faptei. Societatea prejudiciată s-a constituit parte civilă în procesul penal cu suma de 41.527,30 lei. Cazul se află în atenţia magistraţilor de la Judecătoria Brăila.   
Categorie articol: 

Comentarii