Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tribuna sinucigaşilor: al treilea sinucigaş la Podul «Apollo»!

Ieri, la 7.40, Podul de la "Apollo" şi-a confirmat numele de "tribună a sinucigaşilor", după ce un localnic de la un bloc ANL din zonă a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că vede un om atârnând de pod, deasupra căii ferate. În acelaşi loc, în ultimele două luni au mai fost o sinucidere şi o tentativă: un bărbat de 47 de ani s-a aruncat pe şinele de cale ferată, iar un altul, de 37 de ani, a urcat pe balustrada podului şi a ameninţat că se aruncă.
Acesta din urmă a fost dat jos de poliţişti cu ajutorul fostei soţii. De altfel, bărbatul spunea că voia să recurgă la gestul fatal tocmai din pricina supărării pe care o avea cu femeia.
Ieri, un echipaj alcătuit din poliţişti şi procuror criminalist s-a deplasat la faţa locului pentru a face anchetă. Astfel, s-a constatat că bărbatul decedat se numea Constantin Kir, 36 de ani, şi că a mai avut tentative de sinucidere. El locuia în zonă, undeva în cartierul Chercea.

La Morga sau la Psihiatrie

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment. Cadavrul a fost transportat la Morga în vederea stabilirii exacte a cauzei decesului. Reamintim că pe 18 iulie, în acelaşi loc, a fost descoperit cadavrul lui Florin Dulman, un bărbat de 47 de ani, care s-a aruncat de pe pod. Identitatea acestuia a fost stabilită două zile mai târziu. Atunci, pe 20 iulie, un bărbat de 37 de ani, a urcat pe balustrada podului ameninţând că se aruncă.
Un trecător a chemat pompierii, salvarea şi poliţia. Bărbatul reclama probleme conjugale: "Să vină fosta mea nevastă şi mă dau jos, altfel, mă arunc!" Medicii de la ambulanţă şi poliţiştii încercau să negocieze cu el, însă individul n-a cedat. Ba chiar, la un moment dat, n-a vrut decât să discute cu presa şi nu cu orice presă, ci cu televiziunile centrale. Dorinţa nu i s-a îndeplinit. După aproximativ o oră, bărbatul a coborât de pe balustradă, convins de fosta soţie, adusă de omenii legii la faţa locului. Seara lui s-a încheiat la Spitalul de Psihiatrie.

 
Categorie articol: 

Comentarii