Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A treia victorie consecutivă pentru gruparea din Însurăţei

Echipa pregătită de Ionel Vioreanu traversează o perioadă foarte bună, Viitorul a bifat sâmbătă cel de-al treilea succes consecutiv cu toate că, în această perioadă a avut adversari de la ambii poli ai clasamentului. Viitorul a învins-o cu 1-0 pe lidera din urmă cu trei runde, ACS Bercdeni după care a obţinut două victorii pe terenurile unor formaţii în mare sete de puncte, Viitorul Chirnogi, unde s-a impus cu 2-1 iar sâmbăta trecută a ridiculizat "lanterna" seriei a doua chiar în propriul ei fieff.
Formaţiei din Însurăţei i-a trebuit un sfert de oră la Găeşti ca să înscrie patru goluri, să-şi asigure toate punctele şi să se şi menajeze în vedera partidei de marţi cu Viitorul Constanţa.
Oaspeţii au deschis scorul în minutul 6 prin Marius Coman iar în minutul următor Gigel Costache a fructificat o centrare venită de pe partea stângă de la Vioreanu şi deja începea să se întrevadă câştigătoarea partidei.
Cu un şut plasat de la 10 m, Coman (min. 11) a realizat "dubla" iar la capătul primului sfert de oră, Baicu a luat o acţiune pe cont propriu şi a trimis mingea sub transversala porţii adverse stabilind astfel şi scorul final al meciului.
Jucătorii formaţiei vizitatoare au primit apoi un tratament destul de brutal din partea gazdelor, Costache fiind una dintre victime în minutul 25, mijlocaşul stânga a fost scos pe targă de pe teren.
În repriza a doua jucătorii lui Vioreanu s-au menajat dar au mai avut şi trei momente în care îşi puteau mări avantajul, însă Marius Coman (min. 55), Huţu (min. 62) nu au găsit spaţiul porţii iar cu nouă minute înainte de finalul partidei Baicu, de la numai 4 m a şutat peste poartă.
"Suntem mulţumiţi de rezultat nu însă şi de joc. Sper însă ca în etapa intermediară de marţi să ne continuăm seria partidelor victorioase" a declarat la finalul partidei Paul Alexandru, preşedintele formaţiei din Însurăţei.

Viitorul: Tudor - Alexandru, Paraschiv, Muşat, Cheleş - Baicu, Vioreanu, Olmazu, Costache - Lupaşcu, Baicu.
În repriza a doua au mai evoluat portarul Iorcic şi jucătorii de câmp Huţu, Ştefănescu şi Merloi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii