Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A treia victorie consecutivă a brăilencelor

Formaţia brăileană a plecat la CSM Cetate Deva cu dorinţa de a câştiga şi, printr-o mobilizare totală a jucătoarelor, a reuşit să bifeze al treilea succes consecutiv şi să rămână pe podium.
Prima repriză a fost una echilibrată, în care niciuna dintre combatante nu s-a distanţat la mai mult de două goluri, astfel că înainte cu 15 secunde de finalul ei scorul era egal, 13-13.
Gazdele au plecat totuşi cu un gol avantaj la cabine, însă pauza a fost un sfetnic bun pentru handbalistele pregătite de Băban şi Preda, astfel că după câteva minute de la reluare HC Dunărea avea trei lungimi avans, 18-15, în faţa formaţiei gazdă.
CSM Cetate nu a abandonat lupta şi a reuşit să egaleze la 26-26 în minutul 53, însă finalul partidei a aparţinut formaţiei vizitatoare.
HC Dunărea a marcat de trei ori consecutiv şi s-a distanţat la 29-26 cu patru minute înainte de fluierul final şi partida era deja jucată.
Dunărea a beneficiat de 5 aruncări de la 7 metri din care a trasformat 4, Brot a fost golgetera partidei cu 8 reuşite, iar Gabriela Vasile a avut 11 intervenţii salvatoare pentru formaţia brăileană.
Formaţia de la Dunăre are maximum de puncte după trei etape şi ocupă locul al treilea. Fotoliul de lideră a fost preluat de campioana en titre, Oltchim Rm. Vâlcea, iar pe locul al doilea se află HC Zalău.
"De mult timp nu le-am mai văzut pe brăilence jucând cu atâta ambiţie şi eforturile lor s-au concretizat într-o victorie meritată", a declarat antrenorul Cristian Preda.
Pentru HC Dunărea au marcat Brot 8, Adespii 6, Yushchenko 5, Iancu 4, Lobach 4, Crăciun 3, iar de la gazde, cele mai prolifice jucătoare au fost Chitacu şi Cartaş, ambele cu câte 6 reuşite.
Categorie articol: 

Comentarii