Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei zile fara buletine

Brailenii care s-au prezentat in ultimele trei zile la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei si Stare Civila pentru a-si elibera o noua carte de identitate au avut surpriza sa afle ca acest lucru nu este posibil deoarece s-a defectat imprimanta care tipareste buletinele. Seful Serviciului ne-a explicat ca nu este vorba despre aparatura din cadrul institutiei pe care o conduce, pentru ca nu aici se face tiparirea, aici se primesc doar actele. Imprimanta cu pricina se afla la Biroul Judetean de Administrare a Bazelor de Date din cadrul IJP, ea fiind defecta de la mijlocul saptaminii.
"Este intr-adevar o defectiune, dar nu la noi. Multa lume nu stie ca buletinele nu se tiparesc in cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei, noi preluam doar actele, verificam identitatea persoanei si apoi le trimitem la Biroul Judetean de Administrare a Bazelor de Date din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie, iar ei ni le trimit tiparite. Noi oricum sintem cu activitatea la zi si i-am informat pe cei care au venit despre aceasta problema care probabil va fi remediata in cel mai scurt timp", ne-a explicat seful serviciului Mirela Cruceanu.
Purtatorul de cuvint al IPJ Braila ne-a informat ca la Biroul Judetean de Administrare a Bazelor de Date au fost probleme, timp de doua zile, cu imprimanta care tipareste buletinele, dar in cursul zilei de vineri ea a fost remediata, iar brailenii pot intra in posesia noilor acte de identitate.
Categorie articol: 

Comentarii