Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei victorii pentru voleibaliştii de la Sport Plus la turneul de la Brăila

În week end-ul trecut, în sala de sport a Colegiului "Edmond Nicolau", voleibaliştii de la Sport Plus Brăila au obţinut trei succese din tot atâtea partide disputate şi s-au calificat, de pe locul al doilea, în penultimul act al Campionatului Naţional de minivolei.
Voleibaliştii de la Sport Plus Brăila au jucat sâmbătă dimineaţă, în primul meci al turneului, cu lidera seriei, CSS Buzău. Elevii lui Cornel Munteanu au evoluat cu o mare ambiţie şi au reuşit să se impună cu 3-1, pe seturi, 25-13, 11-25, 29-27, 25-16 şi să-i administreze astfel liderei grupei prima înfrângere. După-amiază, formaţia brăileană a trecut cu 3-0 de Arcada Galaţi, singurul set echilibrat al partidei fiind cel de-al treilea, câştigat de gazde cu 25-23, după ce gălăţenii au avut un avans de două puncte.
Duminică, în ultimul joc, Sport Plus s-a impus cu 3-1 în partida cu CSS Galaţi. Cu trei victorii la ultimul turneu al grupei, Sport Plus şi-a parafat calificarea în semifinalele Campionatului Naţional de minivolei băieţi.
"Eram calificaţi la turneul semifinal încă înainte de disputarea turneului de la Brăila însă jucătorii noştri au dat dovadă de seriozitate, s-au concentrat la fiecare meci şi am încheiat en fanfare prima parte a competiţiei. Ne vom depune candidatura la organizarea turneului semifinal, sper să facem o figură frumoasă în continuare", a declarat Costi Baciu, preşedintele clubului Sport
Plus.

La turneul de la Brăila lotul echipei CS Sport Plus a fost format din
următorii jucători: Liviu Gologăneanu, Darius Şogor, Valentin
Grădinaru, Eric Bounegru, Andrei Toader, Răzvan Manoliu, Ştefan
Creţu, Valentin Bădin, Mihail Ignatov, Georgian Cornea.

 
Categorie articol: 

Comentarii