Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei vânzători de fructe şi legume amendaţi de poliţişti

doi bărbaţi din judeţul Vrancea aveau la vânzare 400 kg fructe, fără a deţine acte de provenienţă, iar o brăileancă vindea legume fără acte • vrâncenii au încasat amenzi de câte 2.000 lei fiecare, iar brăileanca, 500 lei

 

Ziua de 18 septembrie a fost cu ghinion pentru trei comercianţi de fructe şi legume. Poliţiştii i-au luat la întrebări şi, pentru că nu aveau acte pentru marfă, au rămas fără întreaga cantitate şi au primit amenzi.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice i-au depistat în incinta unei pieţe de pe raza municipiului, pe doi bărbaţi, cu vârstele de 22 şi 51 de ani, ambii din judeţul Vrancea. Ei comercializau fructe fără a deţine documente de provenienţă. “Cantitatea totală de 400 kg de fructe a fost ridicată în vederea confiscării şi predată pe bază de proces-verbal unei societăţi de profil în vederea valorificării, iar cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

De asemenea, pe DN 22 (Brăila - Râmnicu Sărat), poliţiştii au identificat-o pe o brăileancă de 24 de ani. Aceasta comercializa legume fără a avea documente de provenienţă. Cantitatea de legume a fost ridicată în vederea confiscării, iar tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă, în valoare de 500 lei.
Categorie articol: 

Comentarii