Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei tineri au furat opt ovine din curtea unui localnic din Râmnicelu

* la data de 25 mai, poliţiştii i-au depistat pe suspecţii de furt, cu vârste cuprinse între 17 și 33 de ani, din comunele Racovița și Salcia Tudor * furtul de oi a fost comis în noaptea de 23 spre 24 mai, când tinerii au pătruns în curtea locuinţei persoanei vătămate, prin escaladarea gardului

 

 

 

 

Trei tineri care au furat 8 oi din curtea unui localnic din comuna Râmnicelu au fost identificaţi de poliţişti şi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

La data de 25 mai, polițiștii brăileni i-au identificat pe suspecţii de furt, cu vârste cuprinse între 17 și 33 de ani. Fapta a fost comisă în miez de noapte.

În dimineaţa zilei de de 24 mai, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizaţi de către un bărbat de  33 de ani, din satul Boarca, comuna Râmnicelu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe ovine. „În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să-i identifice trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 33 de ani, din comunele Racovița și Salcia Tudor, bănuiți că, în noaptea de 23 spre 24.05.2020, în jurul orei 01:00, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea locuinţei persoanei vătămate, de unde ar fi sustras 8 ovine, în valoare totală de 2400 de lei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 
Categorie articol: 

Comentarii