Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei săptămâni de beznă într-o parcare de pe strada Industriei

* locatarii de la blocul 33A, de pe strada Industriei, au sesizat redacția Obiectiv, pe motiv că au rămas fără iluminat public în curtea interioară a imobilului * asta după ce au sunat la deranjamente, la SC Electrica SA * contactat miercuri, viceprimarul Alexandru Jantea ne-a confirmat cazul, informându-ne, totodată, că problema va fi remediată de Electrica SA, nu de Luxten, care se ocupă de iluminatul public stradal cu leduri * „Este o problemă la instalația de alimentare cu curent electric a stâlpilor de iluminat public. Luxten a raportat problema la Electrica SA, iar Electrica a promis că va remedia”, a precizat viceprimarul Jantea

 

Probleme majore la instalația de iluminat public stradal, reclamată autorităților de locatarii unui bloc din cartierul Progresul și sesizată, de asemenea, redacției Obiectiv - Vocea Brăilei. Iată sesizarea semnată de brăileanca D. Claudia, în numele locatarilor nemulțumiți, care au stat în beznă, spun aceștia, circa 3 săptămâni:

„Bună ziua, as dori sa sesizez faptul că, în parcarea interioară a blocului 33A de pe str. Industriei nr.196, de aproximativ 3 săptămâni , cei 3 stâlpi de iluminat public nu funcționează (e întuneric beznă). Săptămâna trecută, am sunat atât eu cât și președintele asociației de proprietari la deranjamente și nu s-a rezolvat încă nimic. Mă gândeam că poate ne puteți ajuta in acest sens...”.

Dat fiind faptul că, prin firma Luxten, Primăria Municipiului Brăila asigură mentenanța la cele peste 12.500 de corpuri de iluminat cu leduri amplasate în majoritatea cartierelor urbei, cu preponderență pe arterele principale (în timp ce Electrica SA asigură alimentarea cu curent electric) l-am contactat, miercuri, 6 mai, pe viceprimarul Alexandru Jantea, care ne-a confirmat existența cazului de pe strada Industriei, reclamat de locatarii nemulțumiți.

„Atunci când se rupe un stâlp electric sau când apar probleme de acest gen, se ocupă firma Luxten, însă furnizarea curentului electric o face SC Electrica SA. De cele mai multe ori, apar întreruperi la cablurile de alimentare cu curent electric. Firma Luxten a trimis, deja, o echipă care a constatat defecțiunea în zonă și a raportat-o la Electrica SA, iar Electrica a promis că intervine și remediază, astăzi sau mâine, oricum zilele acestea”, a precizat viceprimarul Jantea. 
Categorie articol: 

Comentarii