Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei romani, arestati in Spania pentru implicare in uciderea unui DJ

Politia spaniola a arestat trei romani suspectati de implicare in uciderea unui DJ, cunoscut sub numele de "Coco Cielo", al carui cadavru a fost descoperit in septembrie, la domiciliul sau din Madrid, relateaza cotidianul ABC, in editia electronica.
Unul dintre ei a fost retinut la Madrid, iar ceilalti doi la Barcelona. Potrivit primelor informatii, mobilul crimei ar fi fost jaful.
DJ-ul a fost descoperit la 28 septembrie, la domiciliul sau, cu urme de violenta pe corp, de catre colega sa de apartament, care a alertat serviciile de urgenta.
Anchetatorii au putut reconstitui ultimele momente de viata ale victimei dupa ce au interogat vecinii si posibilii martori. Acesta ar fi cunoscut un barbat de origine romana in apropiere de Puerta del Sol, pe care l-ar fi invitat la el acasa. Ulterior, acesta a vorbit la telefon cu un prieten al sau, tot de origine romana, care ar fi venit si el la domiciliul victimei. Ei l-au lovit pe barbat in cap si l-au abandonat in propria-i casa, grabindu-se sa ajunga la statia de autobuz pentru a se indrepta catre Barcelona.
In urma interogatoriilor, anchetatorii au stabilit identitatea celor trei persoane. Primul, E.S, in virsta de 36 de ani, a fost arestat la Madrid, dupa o saptamina. Dupa alte doua zile, au fost retinuti la Barcelona romanii F.R. si V.D.G., in virsta de 24 si, respectiv, 31 de ani. Ceasul victimei a fost recuperat dintr-o casa de amanet din Barcelona.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii