Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei noi donaţii pentru Ana Maria Ciutacu

ieri, în urma donaţiilor făcute direct la redacţie, alţi 320 lei vor ajunge la Ana, eleva de la Liceul de Arte care se luptă cu cancerul • de Crăciun, adolescenta îşi doreşte de la Moş doar “un sac plin de sănătate”

 

Săptămâna aceasta a început cu o nouă serie de donaţii pentru Ana Maria Ciutacu, eleva de clasa a IX-a de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee”  diagnosticată cu cancer, brăilenii cu suflet mare arătând că sunt alături de ea.

O primă donaţie, în valoare de 100 lei, a fost dăruită de două surori, două doamne pensionare care doresc să “ajute cu cât pot şi ele” ca dorinţa Anei să devină realitate, iar de Crăciun ea să primească de la Moş “un sac plin de sănătate”. Tot o doamnă pensionară, în vârstă de 80 ani, a venit ieri la sediul cotidianului nostru pentru a-i oferi Anei un mic ajutor, o donaţie de 100 lei. Impresionată de povestea adolescentei de la Liceul de Arte a fost şi Nicoleta, aceasta dăruind suma de 120 lei, însoţită de cele mai sincere urări de sănătate.

Le mulţumim din suflet tuturor donatorilor care au înţeles suferinţa Anei şi au dorit să o ajute, oameni minunaţi care cu fiecare astfel de gest ne arată că măreţia unui om mare stă în fiecare gest mic pe care îl face! 

Precizăm că de la începutul campanie de strângere de fonduri pentru Ana Maria Ciutacu la sediul redacţiei noastre s-au adunat 10.221 lei.

Donaţiile rămân în continuare deschise la redacţia cotidianului “Obiectiv”, str. Mihai Eminescu nr. 56, etajul 2, de luni până vineri între orele 10.00-17.00.

De asemenea, donaţii se pot face şi direct pe Facebook, pe pagina “Toghether for Ana Maria Ciutacu”. Şi tot pe Facebook s-a creat un grup special - Împreună pentru Ana, unde oamenii pot intra şi licita diverse obiecte, banii urmând să ajungă apoi la familia adolescentei. Mai ales acum că sărbătorile se apropie, pe acest grup puteţi găsi un cadou perfect pentru persoanele dragi, cum ar fi  o cană personalizată, un ceas, jucării sau o bijuterie.

Aşadar, fiţi şi voi UNIVERSUL Anei! Oferiţi-i praful de stele cu care să-şi îndeplinească dorinţa! Orice sprijin, oricât de mic, e important pentru Ana.

Fiţi îngerii ei de Crăciun şi daţi-i puterea pe care atât de mult şi-o doreşte!

 

O nouă donaţie şi în Campania “Un înger de Crăciun”

Brăilenii continuă să doneze şi pentru copiii mai puţin norocoşi din Brăila! Vorbim despre cei aproape 200 de copiii pentru care cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” şi Asociaţia pentru Adevăr a deschis campania “Un înger de Crăciun”, campanie prin care ne dorim ca micuţii să vadă că Moşul nu i-a uitat, mai ales că au fost foarte cuminţi. Recent, o brăileancă care a dorit să rămână anonimă a trecut pe la sediul redacţiei noastre pentru a dărui suma de 100 lei, bănuţi cu care să putem face mai bogate pacheţele de Crăciun.

Îi mulţumim din suflet pentru gestul frumos şi le mulţumim tuturor celor care s-au alăturat acestei campanii!

Nu uitaţi! Până pe 14 decembrie îi aştepăm pe toţi cei care au ales să fie “îngeri” de Crăciun pentru copiii mai puţin norocoşi să aducă cadourile la sediul nostru, iar acestea vor ajunge în sacul magic al lui Moş Crăciun. Pe 18 decembrie, marţi, la Palatul Lyra, de la ora 15.00, Moşul va împărţi celor mici cadourile mult visate.

Donaţiile rămân în continuare deschise pentru cei care vor să aducă bucurie în casele acestor copiii fie la redacţia cotidianului “Obiectiv”, fie în contul deschis de Asociaţia pentru Adevăr:

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

#impreunadecraciun
Categorie articol: 

Comentarii