Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei morti in doua zile

Trei braileni din judet, cu virste cuprinse intre 31 si 39 de ani, si-au gasit sfirsitul in zilele de 2 si 3 iunie, cauzele decesului fiind diferite.
Constantin R., de 39 de ani, din Bertestii de Jos, a fost gasit inecat in Lacul Budavita, din Insula Mica a Brailei, in ziua de 2 iulie. Corpul lui a fost observat de o alta persoana, care a sesizat agentii de la Postul de Politie din localitate. Acestia au efectuat cercetari si au constatat ca pe corpul victimei nu existau urme de violenta, astfel s-a luat masura transportarii acestuia la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei exacte a decesului.
In dimineata zilei de 3 iulie, la orele 11.45, Ion S., de 33 de ani, din satul Batogu, comuna Ciresu, s-a spinzurat in curtea locuintei sale. O femeie din localitate, care a descoperit cadavrul, a anuntat Politia, iar in final corpul neinsufletit a ajuns la morga.
In aceeasi zi, la orele 14.10, un alt deces a fost semnalat de un cetatean din orasul Insuratei. Gabriel S., de 31 de ani, din comuna bacauana Pirjol, s-a electrocutat in timp ce descarca dintr-o remorca tevi de irigat. Barbatul a atins cu una din ele firele de electricitate din apropierea canalului de aductiune Spiru Haret si a murit. In toate cele trei cauze oamenii legii au intocmit dosare de cercetare penala.
Categorie articol: 

Comentarii