Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei module de colectare deșeuri incendiate azi-noapte. Distrugerile scapă de sub control

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila informează că, în noaptea de duminică spre luni, în intervalul orar 0.50 – 2.30, echipajele Detaşamentului 1 de pompieri Brăila au intervenit pentru stingerea a trei incendii care se manufestau la module de colectare selectivă a deşeurilor şi a gunoiului menajer pe raza municipiului Brăila, pe străzile Negoiului, la ora 0.50 şi Roşiorilor, orele 1.30 şi 2.30.

Au ars aproximativ 450 kg de gunoi şi reziduuri menajere, fiind afectate şi modulele de colectare selectivă a deşeurilor şi a gunoiului menajer. Cauza probabilă de producere a incendiilor a fost crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de a genera incendiul de persoane neidentificate.

 

Reamintim că în ultimele zile au fost incendiate mai multe astfel de module, numărul total ridicându-se în prezent la 7. Suspecții principali sunt oameni ai străzii, supărați că nu mai pot răscoli în gunoaie pentru a adunat PET-uri. De altfel, un astfel de individ a fost arestat recent, fiind suspectat că a incendiat un modul situat în cartierul Hipodrom, zona Ascunsa. Pagubele sunt din ce în ce mai mari, în ciuda apelului lansat recent de primarul Marian Dragomir, care atrăgea atenția că aceste module au fost destul de scumpe și ruga populația să coopereze cu autoritățile pentru identificarea celor care fac asemenea acte de vandalism.
Categorie articol: 

Comentarii