Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei medalii pentru CSM Brăila la naţionalele de Ne Waza, de la Ploieşti

• Maria Naidin a devenit vicecampioană naţională la U13 • Andreea Marinescu şi Paul Scurtu au cucerit medaliile de bronz la U15

 

La Campionatul Naţional de Ne Waza rezervat categoriilor de vârstă U11, U13 şi U15, competiţie care a avut loc, în weekend-ul trecut, la Ploieşti, şi la care au participat în jur de 400 de sportivi, CSM Brăila a aliniat la start patru sportivi şi a obţinut trei medalii, una de argint şi două de bronz.

În concursul sportivilor de la U13, la categoria 36 kg, Maria Naidin avut de disputat trei meciuri, pe două le-a câştigat şi l-a pierdut pe cel din finală, astfel că sportiva pregătită de antrenoarea Carmen Constantin a devenit vicecampioană naţională. La U15, categoria 44 kg, Andreea Marinescu a câştigat trei meciuri dar a pierdut unul, şi s-a clasat pe locul al treilea. Tot medalie de bonz, la U15, categoria 46 kg, a câştigat Paul Scurtu. El ar fi trebuit să intre în posesia argintului, dar în meciul decisiv cu un sportiv ploieştean arbitrii l-au dat învingător pe reprezentantul gazdelor.

La U11, Bianca Chiriac, sportivă aflată la prima sa participare la un campionat de Ne Waza, nu a reuşit să câştige o medalie.

“Sunt foarte mulţumită de rezultatele pe care le-am obţinuit la Ploieşti. A fost o competiţie dificilă deoarece s-a desfăşurat într-o singură zi şi au fost cam 400 de sportivi înscrişi. Am participat cu patru sportivi şi am cucerit trei medalii, cu puţin noroc urca pe podium şi Chirac. Paul Scurtu putea obţine medalia de argint, dar arbitrii au considerat că ploieşteanul a câştigat acel meci decisiv, aşa că a primit bronzul. Acum să se ambiţioneze şi la anul să urce mai sus pe podium!”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.
Categorie articol: 

Comentarii