Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei medalii de aur şi una de argint pentru CSM Brăila la naţionalele de sambo

• Cătălina Varvaruc este dublă campioană naţională la Bucureşti, colega sa de club, Teodora Naidin a cucerit aurul la junioare şi argintul la tineret • ambele sportive vor reprezenta România la europenele de sambo care vor avea loc la Praga, în perioada 12-16 aprilie

 

La ediţia 2018 a Campionatului Naţional de sambo pentru juniori şi tineret, care a avut loc în weekend-ul trecut, la Bucureşti, CSM Brăila a participat cu două sportive, Cătălina Varvaruc şi Teodora Naidin şi a obţinut trei medalii de aur şi una de argint. Mai mult, ambele sportive şi-au asigurat biletele pentru Campionatul European de sambo, de luna viitoare, de la Praga.

La categoria 60 kg Cătălina Varvaruc a avut prestaţii foarte bune şi a câştigat ambele titluri naţionale, pe cel de la juniore şi pe cel de la tineret. La categoria 56 kg, colega sa de club, Teodora Naidin a devenit campioană naţională la junioare, iar la tinret a cucerit argintul.

“A fost o finală cu cântec, în opinia majorităţii specialiştilor prezenţi la această competiţie, au considerat că Naidin a câştigat finala de la tineret, arbitrii au luat o altă decizie, dar şi aşa rezultatul este unul excelent”, a comentat antrenoarea Carmen Constantin.

Săptămâna aceasta cele două sportive vor primi convocarea la lotul naţional, ea fiind semnată chiar de preşedintele Federaţiei Române de Sambo, Viorel Gâscă.

Cătălina Varvaruc şi Teodora Naidin vor participa la naţionalele de judo U21 de la Focşani, apoi vor merge într-un cantonament centralizat la Buftea unde se vor pregăti în vederea Campionatului European de sambo care va avea loc la Praga, în perioada 12-16 aprilie.

“Un weekend de neuitat pentru mine. Am cucerit două medalii la naţionalele de judo pentru juniori III, dar am obţinut şi o participare în premieră la Balcaniadă, precum şi trei medalii de aur şi un de argint la sambo. Rezultate de asemenea foarte bune care ne-au adus participarea la Campionatele Europene de sambo de la Praga, din aprilie. Sunt mândră de sportivii mei”, a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii