Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei medalii de argint şi una de bronz la naţionalele de kaiac canoe

Reprezentanţii secţiei de kaiac canoe ai Clubului Sportiv Municipal din Brăila au avut prestaţii bune la ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale rezervate cadeţilor şi juniorilor. Până ieri, brăilenii aveau deja în palmares trei medalii de argint şi una de bronz. Vicecampioni naţionali au devenit la juniori II Dragoş Postelnicu, Gabriel Zaman, Ştefăniţă Mario Vasile şi Andrei Sava, la kaiac 4 în proba olimpică de 1.000 de metri, Postelnicu şi Zaman în proba de kaiac 2 pe distanţa de 500 de metri. A fost o finală cu cinci echipaje, brăilenii au condus cursa până pe ultima sută de metri, însă au trecut linia de sosire la mai puţin de o secundă de echipajul învingător.

Tot la aceeaşi categorie de vârstă, George Aramă şi Cătălin Sima au obţinut medaliile de bronz la kaiac 2 pe distanţa de 1.000 de metri. Cea de-a treia medalie de argint a fost adjudecată de Alexandru Stoian, Mihai Pârvu, Mihai Ivanov şi Adrian Tucicovenco la canoe 4, pe distanţa de 2.000 de metri. Ieri, la ora 12.30, în ultima finală cu brăileni la start, Andrei Sava şi Ştefăniţă Mario Vasile s-au clasat pe locul al patrulea la kaiac 2 pe distanţa de 200 de metri.

Întrecerile din cadrul Campionatelor Naţionale de kaiac canoe s-au încheiat ieri, de astăzi începe concursul de selecţie în vederea completării loturilor naţionale de juniori, iar printre competitori se află şi sportivii medaliaţi de la CSM Brăila. "Rezultatele au fost cele aşteptate, poate meritam cel puţin un bronz şi la kaiac 2. Sper ca brăilenii să facă o figură frumoasă şi la concursul de selecţie şi să fie cooptaţi şi la loturile naţionale", a declarat Ionel Baciu.

La naţionalele de la Bascov, sportivii de la CSM au fost însoţiţi de antrenorii Ionel Baciu, Florentina Ion şi Marin Blându.
Categorie articol: 

Comentarii