Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei meciuri cu echipe din coada clasamentului pentru HC Dunărea

După ce a scăpat de meciurile cu primele două clasate, pentru HC Dunărea urmează o perioadă de trei partide cu adversare din coada clasamentului. Sâmbătă, de la ora 11.00, brăilencele vor juca în Sala Polivalentă cu echipa de pe locul al 12-lea, Măgura Cisnădie, apoi vor merge la ultima clasată, Alba Sebeş, după care vor primi la Brăila vizita penultimei clasate, Rapid Bucureşti. "Vor fi trei jocuri cu obiectiv unic - victoria", a declarat antrenorul Costică Buceschi. Tehnicianul echipei HC Dunărea spune că în aceste meciuri importantă va fi obţinerea tuturor punctelor puse în joc şi mai puţin spectacolul. 

"Ultima etapă a cam agitat spiritele, aşa că toate partidele pe care le vom disputa vor fi foarte grele. Diferenţa de valoare dintre noi şi următoarele trei adversare este mare, dar nu trebuie să considerăm din start că noi suntem favoriţi la victorie. Spectatorii nu trebuie să se aştepte la scoruri fluviu, în primul rând trebuie să ne asigurăm succesul la fiecare joc, iar dacă vom putea face şi spectacol, cu atât mai bine", a explicat Costică Buceschi.
Aneta Pârvuţ va fi menajată pentru partida cu Măgura Cisnădie . Handbalista a suferit o ruptură fibrilară în talpă, la Baia Mare şi este în recuperare. De asemenea, nu va fi în lot nici Diana Axinte, aceasta s-a operat săptămâna trecută şi va fi indisponibilă până în octombrie. Va reveni în teren Ada Moldovan, handbalista nu este refăcută sută la sută, însă ea va evolua în partida de sâmbătă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii