Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei maşini “buşite” din cauza unui şofer băut

un şofer de 40 de ani care circula pe Dorobanţi a lovit din spate un autoturism, care a ricoşat în altul • din fericire nu au fost înregistrate victime

 

Trei autoturisme s-au ciocnit, pe Bulevardul Dorobanţilor. În ziua de 20 aprilie, în jurul orei 13.30, un bărbat de 40 de ani, din Brăila, conducea un autoturism, pe bulevardul respectiv, din direcţia străzii 1 Decembrie 1918 către strada Şcolilor. Din cauza nerespectării distanţei, acesta a lovit  în partea din spate un alt autovehicul, condus de un brăilean de 58 de ani, care a fost proiectat într-un alt auto, condus de un tânăr de 19 ani.

În urma evenimentului au rezultat numai pagube materiale, conducătorii auto prezentându-se la sediul Poliţiei Rutiere, unde au fost testaţi cu aparatul etilotest. A rezultat că şoferul de 40 de ani, adică cel vinovat, avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolicăde 0,42 mg/l şi a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

A doua, zi, mai precis în cursul zilei de sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic pe un tânăr de 18 de ani, din comuna Vădeni, care conducea un autoturism, pe strada 1 Decembrie 1918, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică  de 0,50 mg/l şi a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii