Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei lucruri pe care trebuie să le faci ca să ai salariul primarului Simionescu

Special am avansat suma de 55 de milioane de lei, pentru că atât câştigă primarul Brăilei Aurel Simionescu. Şi am pornit de la premiza că puţini brăileni cred că şi-ar dori să fie primari (pentru că, de regulă, primarul este cel mai înjurat om din oraş), dar, cu siguranţă, mulţi ar vrea să aibă salariul primarului. Cum poate însă un brăilean să viseze vreodată că va ajunge să aibă soarta primarului Simionescu, adică să fie lovit lunar în portofel cu suma de 55 de milioane de lei? Nu vă impacientaţi aiurea, lucrurile sunt extrem de simple, dacă urmaţi paşii pe care i-a urmat şi primarul Simionescu până când a ajuns să câştige atâta bănet, doar din salariu, că nu mai avem timp să vorbim şi despre comisioane în acest articol.

1. Nu vă daţi cocoşi în faţa nimănui. Încercaţi să lăsaţi de la voi, chiar şi atunci când este evident că aveţi dreptate. Dacă aveţi în faţa voastră vreun zbir, vreun deraiat, cu atât mai mult nu trebuie să vă încăpăţânaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Veţi fi extrem de apreciaţi pentru atitudinea voastră de râme mergătoare, iar la un moment dat s-ar putea să câştigaţi şi nişte alegeri pentru funcţia de primar. Totul este să candidaţi din partea partidului roşu, iar contracandidat să vă fie unul care nici măcar să împacheteze o Eugenia nu a fost în stare la viaţa lui.
2 . Încercaţi să nu aveţi opinii, să nu vă daţi cu părerea pe anumite subiecte delicate. Luaţi-l în braţe pe "Aşa este, aveţi dreptate, domnule!", căci slugile au fost dintotdeauna apreciate în această lume în care toţi se cred şefi. Probabil o să vă vină greu să jucaţi acest rol, dar eu vă întreb încă o dată: vreţi să câştigaţi 55 de milioane de lei lunar fără să faceţi nimic, sau eu vorbesc aici ca prostul?
3. Nu vă faceţi duşmani. Nici la locul de muncă, nici în faţa blocului, nicăieri. Dacă ocupaţi o poziţie de şef ceva, încercaţi să nu daţi afară nici un subaltern, indiferent câte nenorociri ar face acesta. Pur şi simplu nu are rost. Dacă sunteţi nemulţumit de activitatea lui, mutaţi-l în altă parte, undeva cât mai la dos, dar sub nici o formă să nu îi diminuaţi salariul. Pentru că dacă o să-i tăiaţi din leafă, subalternul incompetent va merge acasă, la familia lui, şi le va spune tuturor că i-aţi luat din bani pe nedrept, că sunteţi o jigodie. Asta înseamnă că alţi 4, 8 sau 16 oameni (depinde cât de numeroasă e familia respectivului) o să vă urască instantaneu. Aşadar, nu vă puneţi rău cu cei care, la o adică, v-ar putea ajuta să ajungeţi să aveţi leafă de primar, votându-vă pe dumneavoastră, pentru că atât i-a dus mintea.
Categorie articol: 

Comentarii