Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei judoka de la CSM participa la "Cupa Unirii"

Prima competitie amicala din acest an la judo, Cupa "Unirii", se va derula la Focsani, cu toate ca pentru obtinerea organizarii isi depusese candidatura si Iasul.
Competitia reprezinta un criteriu de verificare pentru sportivii care vor intra primii in febra testelor oficiale, mai precis cei cu varste sub 17 ani (U17), care pe 6 si 7 februarie vor merge la etapele de zona ale Campionatului National.
La aceasta competitie, care se va derula sambata, CSM Braila va fi reprezentata de trei judoka, Corina Brebenel, Adrian Gheorghe si Catalin Zafiu.
"Corina va concura la doua categorii de greutate, la 63 kg si la 70 kg, pentru a ne hotari dupa aceea unde va intra la faza de zona. Ea are un palmares bogat si fireste ca si in acest an vizeaza o medalie, insa sanse la podium are si Adrian Gheorghe care a facut o figura foarte frumoasa la Festivalul de judo. Va fi o verificare utila sper eu in perspectiva etapei de zona care va a vea loc la Onesti", a declarat Carmen Constantin, antrenoarea celor trei sportivi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii