Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei infractiuni la regimul rutier, in week-end

Dupa ce a dat cu masina peste o confectionera, un sofer a dat bir cu fugitii, abandonindu-si victima in strada. S-a intimplat simbata dis-de-dimineata, pe Soseaua Focsani, cind Petrica C., 39 de ani, confectionera, se indrepta spre serviciu, iar o Dacia alba a izbit-o cit colo, provocindu-i leziuni care au necesitat transportarea la spital. Politistii au demarat de indata cercetari, iar la ora 8.00, in aceeasi zi, l-au identificat pe fugar: Mihaita C., 24 de ani, din satul Muchea, comuna Silistea. Individul conducea masina unei societati comerciale, la care este si angajat. Politistii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit si dosar penal, fuga de la locul accidentului fiind infractiune care se pedepseste cu inchisoarea - informeaza surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Politiei brailene.
Un alt tinar, de 23 de ani, s-a ales cu dosar penal, dupa ce Politia l-a prins conducind fara permis o Dacia, pe Calea Galati. Politistii de la Biroul Politiei Urbane l-au reperat, in dimineata zilei de duminica, la ora 5.00, pe Cristian Marian D., 23 de ani, din Scortaru Nou, iar la controlul actelor tinarul a ridicat din umeri. Constatindu-se ca tinarul nu poseda carnet de sofer, s-a intocmit dosar de cercetare penala, autorul faptei riscind, chiar, sa infunde puscaria - informeaza Biroul de Presa al Politiei judetene.
O alta fapta penala pentru care autorul risca inchisoarea: in noaptea de simbata spre duminica, la ora 0.10, Iulian D., 21 de ani, aflat la volanul unei masini Skoda, pe Str. M. Eminescu din municipiu, a fost tras pe dreapta, iar la proba cu etilotestul a picat, asa incit a fost dus la spital pentru recoltarea singelui, in vederea stabilirii alcoolemiei. Si acestuia i s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii