Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei dintr-o «plasă»! Jandarmii, în acţiune privind protecţia fondului piscicol natural

• trei bărbaţi au fost prinşi în timp ce pescuiau cu ajutorul plaselor monofilament, în apropiere de localitatea Urleasca, la ore diferite

 

Trei bărbaţi ce pescuiau cu ajutorul plaselor monofilament au picat în plasa jandarmilor, în aceeaşi zi, în acelaşi loc. Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila au desfăşurat, duminică, 2 februarie, o acţiune privind protecţia fondului piscicol natural. Cu această ocazie, în jurul orei 11.00, în apropierea localităţii Urleasca, au depistat doi bărbaţi în vârstă de 47 de ani şi, respectiv, 50 de ani, care pescuiau cu ajutorul a două plase de tip monofilament cu lungimea de 15 metri. La o oră distanţă, jandarmii au mai depistat încă un bărbat, în vârstă de 38 de ani care se folosea de aceeaşi metodă: pescuia cu ajutorul a două plase monofilament cu lungimea de 20 de metri.

În cauză, jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale privind săvârşirea infracţiunii de “producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 64, litera K din OUG 23/2008.
Categorie articol: 

Comentarii