Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei brăileni cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe

În ultima vreme bătăile şi scandalurile par să fie ceva obişnuit în Brăila. Numai într-o singură zi poliţiştii brăileni au primit trei sesizări legate de cazuri de violenţă comise atât în judeţ cât şi în municipiu.
Printre incidentele reclamate luni la Poliţie se numără şi cel al unui bărbat din municipiu care a fost bătut şi s-a ales cu maşina distrusă după ce a intrat în conflict cu un individ. Fapta s-a întâmplat în dimineaţa de 3 octombrie, undeva pe strada Codrului. Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit identitatea autorului precum şi faptul că cele reclamate se confirmă. Aceştia au constatat că autoturismul brăileanului prezenta parbrizul crăpat în partea dreapta pe mijloc, iar balamalele de susţinere ale uşii stânga spate, care au menirea de a asigura compartimentul pentru marfă, erau rupte. Paguba creată a fost estimată la suma de 1.000 de lei.
În aceeaşi zi, poliţiştii brăileni au primit reclamaţia unui alt bărbat din Brăila, care le-a spus că la data de 16 septembrie a fost agresat de un individ, pe strada Cărăbuşului. Partea vătămată a fost transportată la acea vreme la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior victima a obţinut un certificat medico-legal care atestă faptul că perioada necesară videcării a fost de 7 - 9 zile. Oamenii legii au efectuat cercetări şi faţă de acest incident.
Ultimul caz sesizat a avut loc în oraşul Însurăţei şi îi are ca protagonişti pe doi fraţi care s-au luat la bătaie chiar în casa mamei lor. Seara, după cele întâmplate, unul dintre aceştia a mers la Poliţie şi a reclamat fapta. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că cei doi bărbaţi în vârstă de 54 şi 42 de ani, au consumat împreună băuturi alcoolice şi, în urma unui conflict spontan, fratele mai mic l-a lovit pe celălalt cu pumnul în zona feţei, provocându-i leziuni minore. În toate cele trei cazuri atacatorii s-au ales cu dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe iar individul care a produs avarii autoturismului menţionat mai sus este cercetat şi pentru distrugere.
Categorie articol: 

Comentarii