Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei brăilence la Forumul Internaţional de Tineret

Printre cei 30 de tineri din toată ţara selecţionaţi pentru a participa la Formul Internaţional de Tineret, care se desfăşoară la Bucureşti, între 19 şi 22 octombrie, se află şi trei brăilence: Camelia Bordea, Antonela Cristian, ambele de la Fundaţia "Muncă şi prosperitate" şi Luiza Pascu de la Voluntari pentru Idei şi Proiecte din Bucureşti, fostă elevă a Colegiului "Bălcescu".
Forumul va consta în activităţi pe grupuri de lucru şi în plen cu tema "Sprijinirea tinerilor pe piaţa forţei de muncă" şi se va finaliza cu o declaraţie comună pe tema menţionată. Din străinătate participă reprezentanţi guvernamentali şi ai organizaţiilor nonguvernamentale din cele 17 ţări care fac parte din Iniţiativa Central Europeană, dar şi reprezentanţi ai Comisiei Europene şi ai Consiliului Europei.
Participanţii trebuie să fie membri activi ai unei organizaţii nonguvernamentale de tineret, să aibă cel mult 30 de ani, să mai fi participat la evenimente asemănătoare şi să fie recomandaţi de organizaţia din care fac parte. Participanţii vor avea asigurate cazarea şi masa pe parcursul celor patru zile.
Forumul Internaţional de Tineret se desfăşoară în acest an în România pentru că noi deţinem în acest an preşedinţia în exerciţiu a acestui organism regional.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii