Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei bătăuşi din colonia de la km 10 au ajuns la puşcărie

poliţiştii au depistat trei bărbaţi cu vârste de 31, 36 şi 47 de ani, doi dintre ei fraţi, care aveau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea • aceştia au fost condamnaţi la câte 5 ani şi 2 luni închisoare fiecare, pentru tentativă de omor în condiţii de violenţă în familie

 

Obişnuiţi să se ia la pumni unii pe alţii, trei bărbaţi care locuiesc în cartierul de la km 10 au ajuns la închisoare. Doi dintre aceştia sunt fraţi, iar unul ar fi văr.

Astfel, în ziua de 13 septembrie, poliţişti din cadrul cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune în vederea depistării persoanelor pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei închisorii.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe raza localităţii Chiscani, pe trei bărbaţi, cu vârstele de 31, 36 şi 47 de ani, condamnaţi la câte o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani şi 2 luni. Bărbaţii au fost condamnaţi pentru tentativă la comiterea infracţiunii de omor în condiţii de violenţă în familie.

Toţi au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

În data de 21 octombrie 2018, mai multe persoane s-au încăierat, la Colonia de la km 10. Conflictul a degenerat în momentul în care unul dintre bărbaţii implicaţi a scos un cuţit şi a dat în stânga şi în dreapta. Trei persoane au fost preluate atunci de ambulanţă şi duse la Unitatea de Primiri Urgenţe. Una dintre victime suferise traumatism toracic pneumotorax, alta traumatism toracic, traumatism abdominal şi traumatism la membre şi cea de-a treia traumatism abdominal. Medicii i-au băgat în sala de operaţie. Cei implicaţi în scandal au avut anumite conturi de reglat.

După cum se arată pe site-ul instanţei, condamnaţii sunt Feraru Ionel, Feraru Cristinel şi Cocoş Zobar Victor. Cei trei au tot comis fapte penale şi au mai ajuns pe la închisoare. În 2016, Feraru Cristinel a furat lemne de la fostul combinat şi a fost surprins de paznicul societăţii, pe care l-a lovit în plină figură, el fiind acuzat de infracţiunea de târhărie. Cu mai mulţi ani în urmă, inculpatul Cocoş a fost implicat într-un scandal monstru în cartierul de la km 10.

 
Categorie articol: 

Comentarii