Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei atacanti si un fundas au semnat victoria gazdelor

Partida de pe Municipal a fost la discretia gazdelor, insa trebuie mentionat faptul ca formatia vizitatoare a avut in componenta o serie de jucatori care mai degraba pot fi titulari la old boys, decit la o formatie care evolueaza cit de cit intr-un fotbal organizat.
In fata burtosilor de la Eforie, CF-ul a inceput bine partida si chiar in minutul 3 Ilie putea deschide scorul numai ca executia lui nu a fost una reusita si tabela a ramas intacta.
Totusi, cu mult noroc, brailenii au reusit sa inscrie de doua ori intr-un interval de doar zece minute.
In minutul 11 Rosu a patruns pe partea dreapta, a centrat in fata portii, Neta a lovit mingea cu capul, nu a fost o executie reusita, insa mingea a luat o traiectorie curioasa, care l-a pacalit pe "multisecularul" Milanovici si a poposit in plasa, nu inainte de a lovi bara din dreapta a portii oaspetilor.
Scorul s-a majorat in minutul 21, cind Necoara a sutat violent din lovitura libera, mingea a lovit transversala, a revenit in teren si Olenic a reluat-o cu capul, la vinclu, un gol pe care l-a validat asistentul Ionut Dutu.
La 2-0 gazdele au oprit motoarele si oaspetii au trecut la cirma jocului.
CS Eforie a reusit un contraatac scoala in minutul 24, mingea a ajuns la Bejan, care a patruns in careu, dar a sutat anemic. Presiunea dobrogenilor la poarta lui Botas a continuat, elevii lui Costel Costin au pacalit defensiva braileana, insa din pozitie foarte buna, de la 8 metri, Potoasca a sutat pe linga coltul lung.
Finalul primului act a apartinut tot gazdelor, care au mai trecut in doua rinduri pe linga majorarea scorului. Rosu (min. 35) i-a pasat lui Neta, insa atacantul CF-ului, in loc sa suteze la poarta a pasat la Pinzaru si oaspetii au inlaturat pericolul, iar patru minute mai tirziu dupa un un-doi intre Neta si Rosu, primul a sutat slab de la 8 metri si Milosevici a retinut mingea.

A iesit la rampa Marius Coman

Elevii lui Mihai Ciobanu au iesit mai motivati de la cabine si in minutul 55 Pinzaru a urcat scorul la 3-0, dupa ce tot el, in urma cu doar trei minute ratase o mare situatie de gol.
In minutul 57 a fost rindul lui Stanciulescu sa centreze in fata portii si noul intrat, Marius Coman a marcat cel de-al patrulea gol al formatiei brailene.
Oaspetii nu au acuzat socul, au alergat dupa golul de onoare si l-au reusit in minutul 67, cind Dragomir a trimis mingea in fata portii si Tudor a marcat un gol imparabil.
CF Braila a continuat sa atace, dar a punctat numai la capitolul ocazii ratate.
In minutul 80, Coman a trimis foarte bine mingea cu capul, insa Milanovici a scos-o de la vinclu, iar sase minute mai tirziu Bosoi a intrat in careu si a sutat la coltul lung, insa mingea a lovit bara.
In ultimele doua minute ambele formatii au trecut inca o data pe linga gol. Primul a fost Luiz, care a trimis inselator mingea spre vinclul portii brailene, insa Botas, atent, a inlaturat pericolul pentru ca in ultimul minut de joc Bosoi sa mai tinteasca o data bara portii adverse.

CF Braila: Botas - Moldoveanu, Olenic, Necoara, Stanciulescu - Rosu (min. 73: Bosoi), Pascu, V. Nicolae (min. 46: Rotaru), Ilie (min. 73: Panturu) - Pinzaru, Neta (min. 46: M. Coman).
In repriza a doua la gazde au mai evoluat M. Coman, Bosoi,
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii