Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei adulți și doi copii în spital, în urma unui accident produs, sâmbătă, între Însurăței și Bărăganul

* un autoturism condus de o șoferiță din Iași ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o autoutilitară * în urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile * printre victime se numără și doi minori

 

 

Accident rutier soldat cu 5 victime, sâmbătă dimineață, pe Drumul European 584. În jurul orei 06:00, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 39 de ani din Iași, care circula dinspre Slobozia spre Brăila, ar fi pătruns pe contrasens, între localitățile Bărăganul și Însurăței, și s-ar fi ciocnit de o autoutilitară Iveco. Impactul a fost puternic, iar ambele autovehicule au ieșit de pe șosea. Cinci persoane au fost rănite, toate provenind din autoturism, iar printre acestea se numără și 2 copii cu vârste de 1 an și jumătate și 9 ani. Alte două persoane au 63 și 65 de ani, iar cea de-a cincea victimă e chiar șoferița. Au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Autoutilitara Iveco era condusă de un bărbat în vârstă de 60 ani, din Focșani.

Nici conducătorul autoutilitarei, nici femeia din Iași nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Timp de două ore, traficul în zonă a fost îngreunat, circulându-se alternativ pe un singur sens.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii