Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente intr-o singura zi

In ziua de 12 noiembrie, pe raza municipiului au avut loc doua accidente rutiere soldate cu victime, iar pe raza judetului s-a inregistrat un alt eveniment. La ora 11.40, Lenuta F., de 39 de ani, conducea autoturismul "Peugeot", pe Bulevardul Independentei, iar la un moment dat a accidentat-o pe Ionica D., de 31 de ani, care traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a suferit vatamari corporale usoare, fiind transportata si internata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru ingrijiri medicale.
Ambele participante la trafic au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
In aceeasi zi, la ora 19.00, Octavian Marius B., de 34 de ani, se afla la volanul unui autoturism "Peugeot" si circula pe strada Anton Pann. Ajungind la intersectia cu strada Oborului, nu a respectat semnificatia indicatorului "Oprire", a patruns in intersectie si a intrat in coliziune cu autovehiculul "Dacia Logan", condus de Aurel C., de 41 de ani. In urma impactului a rezultat ranirea lui Aurel C. si pasagerului din dreapta lui, Mihai O., de 31 de ani, ambii fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Celor doi soferi le-au fost recoltate probe biologice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
In seara zilei de 12 noiembrie, la ora 23.20, in comuna braileana Ciocile s-a produs un alt accident, din cauza unui sofer aflat sub influenta alcoolului. Localnicul Aurel V., de 23 de ani, conducea autoturismul "Dacia 1310", pe DC 197, pe raza localitatii Ciocile si, pe fondul vitezei si a consumului de bauturi alcoolice, a pierdut controlul asupra masinii si a intrat in gardul din beton al unui imobil.
In urma impactului a rezultat ranirea soferului si a lui Mitica V., de 20 de ani, amindoi au ajuns la spital, dar au refuzat internarea. In toate cauzele au fost intocmite dosare penale, iar cercetarile continua.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii