Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente intr-o singura zi

Un minor de 15 ani, din localitatea Viziru, a fost lovit de un autoturism care s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure. In dimineata zilei de 23 septembrie, la ora 10.20, ofiterul de serviciu de la Politia orasului Insuratei a fost sesizat ca pe raza comunei Viziru s-a produs un accident rutier. La fata locului, politistii au stabilit ca Beatrice Loredana R., de 22 de ani, din judetul Ialomita, conducea autoturismul "Renault Megane", pe DE 584, in localitatea Viziru. Ajungind la intersectia cu un drum judetean, soferita a vrut sa depaseasca un autotren care efectua viraj la stinga. In acel moment, incercind sa evite coliziunea cu acesta, tinara a virat la stinga, a pierdut controlul masinii, a patruns pe acostamentul drumului si l-a accidentat pe minorul de 15 ani. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, fara a fi necesara internarea.
In aceeasi zi, la ora 16.00, un biciclist neatent a ajuns la spital dupa ce a fost surprins de un autoturism. Braileanul Ionita M., de 72 de ani, se deplasa cu bicicleta pe strada Victor Vilcovici, din municipiu. Ajungind la intersectia cu Soseaua Focsani, barbatul nu a respectat semnificatia indicatorului “Intersectie cu un drum fara prioritate” si a intrat in coliziune cu autoturismul "Daewoo Nubira", condus de Georgica Z., de 54 de ani, din Braila. Biciclistul a fost ranit si internat in spital pentru ingrijiri medicale.
Tot pe data de 23 septembrie, la ora 19.30, Vasile B., de 46 de ani, din comuna Bordei -Verde, se afla la volanul unui tractor neinmatriculat, cu remorca, pe un drum comunal. La intersectia cu DE 584, soferul nu a acordat prioritate de trecere autoturismului "Renault Megane", condus de Ioan C., din Braila si a intrat in coliziune cu acesta. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Vasile B. s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si fara sa fie posesor al permisului de conducere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii