Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente intr-o singura zi

Doi mopedisti, care circulau pe raza orasului Faurei, au intrat in coliziune, dupa ce unul dintre ei nu a acordat prioritate de trecere celuilalt. Accidentul s-a produs in dimineata zilei de 26 august, la orele 8.00, in timp ce Adrian M., de 18 ani, conducea ciclomotorul "Honda", pe strada Salciilor. Ajungind la o intersectie, tinarul nu a acordat prioritate motoscuterului condus regulamentar de Doru S., de 38 de ani. In urma impactului dintre cele doua vehicule a rezultat ranirea celui din urma, acesta fiind transportat la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila, unde a ramas sub observatie. Mopedistul neatent, Adrian M., care detinea atestat de absolvire a cursului de legislatie rutiera, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ambii participanti la trafic purtau casca de protectie pe timpul deplasarii, ceea ce i-a protejat in timpul coliziunii.
In aceeasi zi, la ora 13.50, galateanul Lucian N., in timp ce conducea autoturismul "Dacia Sandero", pe DN 22, intre localitatile Sutesti si Mihail Kogalniceanu, a vrut sa depaseasca o caruta dar a ajuns cu masina in sant. Soferul a observat ca nu poate efectua in siguranta manevra intrucit din sens opus se apropia un autoturism, a frinat brusc, moment in care a pierdut controlul asupra volanului. Barbatul aflat la volan a suferit leziuni corporale usoare, fiind transportat la spital.
Citeva ore mai tirziu, pe raza comunei Viziru, s-a produs un alt eveniment rutier. Localnicul Gavrila Gabriel S., de 41 de ani, conducea autoutilitara "Dacia", pe DE 584, si l-a accidentat pe Marin A., de 49 de ani, din aceeasi comuna, care circula cu bicicleta pe sensul opus si a efectuat viraj neregulamentar la stinga. Biciclistul care se afla sub influenta bauturilor alcoolice a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii