Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente intr-o singura zi

Ziua de duminica a fost cu ghinion pentru mai multi braileni care, in loc sa isi petreaca timpul in mod placut, au ajuns la spital dupa ce au fost implicati in accidente rutiere. Chiar de dimineata, o femeie de 62 de ani a fost lovita de un moped in timp ce traversa pe trecerea de pietoni. In jurul orei 9.00, Georgel R., de 19 ani, din Braila, conducea mopedul "Aprilia", pe Calea Calarasilor. La intersectia cu strada Radu Negru, acesta a surprins-o si accidentat-o pe Stinca P.(62 de ani) care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgente Braila pentru ingrijri medicale. Conducatorul mopedului, care nu detine certificat de absolvire a cursului de legislatie rutiera, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ si s-a ales cu dosar penal.
In aceeasi zi, la ora 13.30, Dragos Daniel D., in virsta de 32 de ani, din Braila, se afla la volanul unui autoturism "Dacia Logan", pe Soseaua Baldovinesti. Pentru ca nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, soferul a intrat in coliziune cu autovehiculul "Ford Transit", condus de Dan G., de 46 de ani, care circula in spatele sau. Soferul neatent si Sevastita G., de 74 de ani, pasagera pe locul din dreapta in masina "Ford", au fost raniti in urma impactului, ambii fiind transportati si internati in spital pentru ingrijiri medicale. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Tot pe data de 17 august s-a produs un alt accident rutier soldat cu victime, pe raza localitatii brailene Custura. La ora 17.45, Marcel C., de 29 de ani, din comuna Racovita, conducea autoturismul 'Dacia 1310", pe DJ 202. Ajungind intr-o curba, pe fondul neadaptarii vitezei corespunzatoare, soferul a pierdut controlul asupra masinii, a patruns pe contrasens si s-a tamponat frontal cu autoturismul "Dacia 1310", condus regulamentar de Angheluta C., de 57 de ani, din satul Custura. In urma accidentului, ambii conducatori auto au suferit vatamari corporale si au ajuns la Spitalul Judetean pentru Urgente. Cei doi au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultind ca Maricel C. se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
In ziua de 16 august, un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice a fost lovit de o masina in timp ce traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. In jurul orei 10.50, Felicia H., de 20 de ani, din Braila, conducea autoturismul "Alfa Romeo", pe Calea Galati. La un moment dat, tinara soferita l-a surprins si accidentat usor pe Gheorghe Z., de 49 de ani. In urma accidentului, victima a fost transportata si internata in spital pentru ingrijri medicale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii