Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente grave intr-o singura zi

In dimineata zilei de 19 august, la ora 09.00, Petru V. , de 45 de ani, din Chisinau, conducea camionul "Volvo" cu remorca, in localitatea Bertestii de Jos. La un moment dat, soferul a vrut sa depaseasca un biciclist, dar pentru ca nu a pastrat distanta laterala suficienta in timpul efectuarii manevrei, l-a acrosat pe acesta cu remorca si l-a proiectat pe carosabil. In urma impactului, biciclistul Nicolae G., in virsta de 60 de ani a fost ranit grav si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.
Citeva ore mai tirziu, un minor de 11 ani, din comuna Tichilesti, care conducea o caruta, a fost lovit de o masina. Baiatul ajunsese cu atelajul hipo in afara localitatii si, la un moment dat, a vrut sa intoarca fara a se asigura corespunzator. Atunci a fost acrosat de un autoturism "Dacia 1300" condus regulamentar de Costel S., de 31 de ani, din Braila. Minorul a fost ranit grav fiind transportat la Spitalul Judetean Galati pentru ingrijiri medicale.
Tot duminica, la ora 18.10, a fost ranita grav si o batrina care incerca sa traverseze B-dul Dorobantilor, in apropiere de strada Scolilor, fara sa se asigure. Radita S., in virsta de 79 de ani, a fost suprinsa de un autoturism "Dacia 1310" condus de Stefan G., de 51 de ani, din Braila. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.
Participantii la trafic au fost testati cu aparatul etilotest si li s-au recoltat probe biologice de singe pentru stabilirea gradului de alcoolemie, in toate cauzele fiind intocmite dosare penale.
Categorie articol: 

Comentarii