Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente într-o singură zi

O bătrână de 71 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o maşină. Ea s-a angajat într-o traversare neregulamentară, fără să se asigure.
În ziua de 18 august, la ora 8.45, Stanciu M. (54 de ani), din Brăila, care conducea autoturismul "Dacia Dokker", pe strada Polonă, a făcut un viraj la stânga, pe strada Catolică, şi a accidentat-o pe Rada C., de 71 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe la colţul intersecţiei, fără să se asigure.
"În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a septuagenarei, care a fost transportată şi internată în spital pentru îngrijiri medicale", a precizat inspector principal Jenel Sogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Poliţiştii de la Biroul Rutier au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
În aceeaşi zi, la ora 9.05, două maşini au intrat în coliziune în comuna Vădeni. Localnicul Adrian L. (27 de ani) conducea autoturismul "KIA" pe o stradă din comună, iar când a ajuns într-o intersecţie a virat la stânga fără să se asigure.
El a intrat cu maşina în coliziune cu un alt autoturism, condus în aceeaşi direcţie de mers, de Marius S. (29 de ani), care făcea manevra de depăşire.
În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere din autoturismul tamponat, Tudora C. (34 de ani), din comuna Vădeni, care a fost transportată la spital, fără să rămână internată. Poliţiştii au întocmit dosar penal.
Tot în ziua de luni, un bărbat din Ianca a fost lovit de propria căruţă, în timp ce se afla pe câmp, după ce calul s-a speriat şi a luat-o la fugă. La ora 13.55, un localnic din Ianca a sesizat la Poliţie despre faptul că Stelian M. (65 de ani), în timp ce se afla pe islazul localităţii, a fost accidentat de căruţa sa, tractată de un cal.
Poliţiştii au stabilit faptul că persoana vătămată se afla pe câmp şi încărca pământ în căruţa sa. În momentul în care localnicul Vasile T., chiar cel care a reclamat accidentul, a trecut cu tractorul, calul s-a speriat, a luat-o la fugă şi l-a accidentat pe proprietar. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii