Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Trebuie sa avem grija ca entuziasmul sa nu ne duca la greseli mari"

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, ca jucatorii din reprezentativa Romaniei trebuie sa fie foarte atenti la meciul cu Olanda, din preliminariile Euro-2008, deoarece entuziasmul provocat de rezultatele bune din ultima perioada ii poate duce la greseli mari, de care batavii vor profita.
"Echipa nationala a Romaniei trece printr-un moment bun si trebuie sa profitam de el. Echipa nationala a avut rezultate in ultima vreme, toate merg bine. Trebuie sa avem grija ca entuziasmul sa nu ne duca la greseli mari, pentru ca Olanda te poate pedepsi. Aceasta victorie trebuie gindita. Ne-ar conveni o victorie, dar nici un egal nu e rau. Este nevoie de o calificare pentru jucatori, in primul rind, apoi pentru noi toti, pentru Romania. Sase-opt jucatori au continuitate la echipa nationala, scheletul e deja facut si sper sa ne aduca o bucurie simbata", a spus Hagi, fost antrenor al reprezentativei Romaniei, liber de contract dupa ce a demisionat de la Steaua.
Un alt fost international roman, Adrian Ilie, a spus ca meciul Romania - Olanda, programat simbata, la ora 20.15, la Constanta, in grupa G a preliminariilor Campionatulu European din 2008, este derbiul seriei. "Sper sa batem noi miine, ca sa avem un meci cistigat inaintea Olandei", a spus Ilie, facind referire la meciul caritabil Generatia de Aur - Legendele Olandei. Ilie a adaugat: "Bineinteles ca Romania poate bate simbata. Ar fi bine sa bata Romania in ambele meciuri. Sau, ca sa nu se supere olandezii, sa-i batem simbata si miine sa facem egal. Ar fi bun un egal simbata, dar o victorie ne-ar califica. Ei il au pe Van Nistelrooy, dar si noi il avem pe Mutu, care da destule goluri. Mutu e un jucator care poate face diferenta", a spus Adrian Ilie.
Gheorghe Hagi si Adrian Ilie au participat, printre altii, la Gala Dinner de la hotelul Marriott, in cadrul careia va fi organizata o licitatie pentru tricourile fostilor fotbalisti care au evoluat, ieri, la Cluj Napoca, in meciul Generatia de Aur - Legendele Olandei pe stadionul dr. Constantin Radulescu, organizat in cadrul evenimentului Seara Campionilor - Stele in iarba.
Hagi a explicat ca a raspuns invitatiei de a participa la Seara Campionilor desi este putin accidentat. "Am avut o intindere, dar o sa incerc sa joc. Sper sa ne asculte mingea si miine. Conteaza mai putin rezultatul, cit faptul ca ne-am intilnit din nou. Arat, dar nu sint chiar asa in forma. In schimb, am vazut ca olandezii sint bine de tot. O sa ne fie greu", a spus Hagi.
Categorie articol: 

Comentarii