Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Trebuie ca jucatorii sa dea dovada de ambitie si determinare"

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lacatus, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca este nevoie ca jucatorii sai sa arate ambitie, concentrare si determinare pentru a scoate un rezultat bun cu FC Sevilla, in grupa H a Ligii Campionilor.
"Este un joc foarte important, pentru mine ca antrenor, am onoarea sa stau pe banca alaturi de jucatorii Stelei, dar si pentru ei. In cazul unui rezultat pozitiv, acesta va putea schimba total moralul, increderea in jucatori si ne putem astepta la o evolutie mult mai buna. Nu va fi usor, Sevilla e echipa foarte buna, cu jucatori valorosi, va trebui ca toti jucatorii sa aiba o cu totul alta atitudine. Mi-as dori enorm un rezultat bun, in perspectiva meciurilor urmatoare. sint sigur ca daca vom face fata jocului ofensiv al Sevillei, vom pune probleme in atac, vom putea obtine un rezultat bun. Fiti siguri ca vom face tot ce depinde de noi sa obtinem un rezultat pozitiv, si, de ce nu, primele puncte. Depinde de evolutia noastra, dar si de o zi mai slabuta din partea adversarului. Toata lumea este constienta de valoarea Sevillei, au demonstrat-o. Nu ma gindesc la buget. Ca au tot doua picioare, miini, ca e acelasi teren, sint bune lucrurile astea, dar trebuie demonstrat pe gazon. Sint sigur ca dind dovada de efort, ambitie, concentrare, atitudine, putem spera la un rezultat pozitiv", a spus Lacatus.
Lacatus crede ca finantatorul Gigi Becali a vrut sa-i mobilizeze pe jucatori, atunci cind a spus ca Steaua nu are valoare. "Sint sigur ca aceste declaratii ale patronului au fost facute mai mult pentru a-i motiva, indiferent de nume. Nu cred ca s-a gindit sa se legitimeze si sa intre in locul lui Iacob. Este un factor mobilizator pentru toti, am vorbit si cu jucatorii. Sa nu credeti ca o declaratie a patronului sau venirea mea poate schimba soarta unui joc, totul depinde de jucatori, cu micul nostru ajutor. Fiecare are particica lui de bucurie la succes si de amar la insucces, dar responsabilitatea maxima cade pe umerii jucatorilor in ce priveste jocul, nu rezultatul. Vom vedea la ora jocului cum va fi cu publicul. O mare parte de vina o avem si noi, cu o victorie la Timisoara, stadionul era arhiplin", a comentat Lacatus.
In opinia tehnicianului stelist, Steaua poate obtine mai usor un loc in Cupa UEFA decit in Liga Campionilor. "Cred ca un loc in Cupa UEFA e mult mai usor de obtinut, desi nu e simplu sa cistigi cu Slavia si sa astepti rezultate normale cu Sevilla si Arsenal, decit sa te gindesti ca o sa cistigi doua meciuri cu Sevilla si Slavia", a spus Lacatus.
Lacatus a glumit, cind un ziarist a spus ca la conferinta de presa e doar un jucator care a evoluat la Sevilla, Rada, spunind ca a jucat si el, referindu-se la momentul 1986.
Categorie articol: 

Comentarii