Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tratativele dintre Ceahlaul si Costel Rosu continua

Despartirea dintre CF Braila si cel mai bun jucator brailean care a activat pe plan local in campionatul recent incheiat, Costel Rosu, este iminenta. Jucatorul a fost urmarit de nemteni in mai multe partide pe care CF-ul le-a disputat in retur, iar in urma cu citeva zile a participat la antrenamentele Ceahlaului, una dintre formatiile care doreste sa-si aconteze serviciile mijlocasului brailean.
Astazi sau miine, Rosu se va deplasa din nou la Piatra Neamt pentru o noua runda de discutii si daca lucrurile nu vor evolua conform dorintelor sale, jucatorul se va intoarce la Braila, iar luni, 18 iunie, va pleca la Jiul Petrosani.
Costel Rosu mai are contract cu CF Braila pina la iarna insa spera ca va fi inteles si lasat sa-si continue activitatea la o echipa din primul esalon
"Mi-as dori din tot sufletul sa evoluez in Liga I. Am participat la citeva sedinte de pregatire ale Ceahlaului si acum astept raspunsul antrenorului Viorel Hizo. Daca nu vom ajunge la un consens, in proportie de 100%, luni ma voi prezenta la Jiul Petrosani. Antrenorul Ioan Sdrobis vrea sa creeze o echipa competitiva cu care sa abordeze promovarea in sezonul urmator, iar eu vreau sa fac performanta", a declarat Costel Rosu.

"Cu o pregatire specifica buna, Rosu poate face fata la Ceahlaul, dar si la alte echipe din Liga I", este de parere Dumitru Bulancea, antrenorul care l-a descoperit

Nascut pe data de 25 februarie 1985, Costel Rosu a deprins tainele fotbalului sub indrumarea celui care l-a si descoperit la virsta de opt ani, Dumitru Bulancea. El a facut parte din echipa de juniori I a Petrolului Ianca, singura formatie din Divizia C care, in sezonul 2003-2004, a avut o reprezentanta la turneul final al Campionatului National de fotbal pentru juniori, alaturi de trei echipe ale unor cluburi din Divizia A, Petrolul Ploiesti, FCM Bacau si Steaua Bucuresti. La acel turneu final a fost remarcat de Chihaia, antrenorul de atunci al Sportului Studentesc, dar si de ceilalti tehnicieni prezenti sa depisteze talente pe care apoi sa le inregimenteze la formatiile lor.
La juniori a fost antrenat numai de Dumitru Bulancea, iar la echipa de seniori, la care a debutat in 2003, de Serban Trofin, Gheorghe Negoita si Adrian Baldovin.
La CF Braila a jucat in toate meciurile din retur si a marcat cinci goluri.
Antrenorul care l-a descoperit si i-a slefuit talentul, Dumitru Bulancea, considera ca jucatorul se poate descurca fara probleme pe prima scena fotbalistica a tarii.
"Firesc, ma bucur enorm de mult pentru el. Rosu este un copil foarte talentat ale carui atu-uri sint viteza si tehnica foarte buna in regim de viteza, exact ce-i trebuie unui fotbalist actual ca sa faca performanta. Acum i s-a ivit sansa de a face pasul spre fotbalul mare si trebuie sa incerce sa o fructifice. Daca in continuare va da dovada de seriozitate, cu o pregatire specifica buna, Rosu poate face fata la Ceahlaul, dar si la alte echipe din Liga I", a declarat Dumitru Bulancea.
Categorie articol: 

Comentarii