Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Transportau ilegal legume şi fructe

doi brăileni au fost prinşi cu aproape o tonă de marfă, respectiv legume şi fructe, pentru care nu aveau vreun act de provenienţă • au încasat amenzi şi au rămas fără produse

 

Legume şi fructe fără acte, confiscate de poliţişti. Doi brăileni au fost prinşi în timp ce transportau ilegal aproape o tonă de marfă.

La data de 9 noiembrie, ora 9.00, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe Bulevardul Dorobanţilor pe un bărbat de 34 de ani, din Brăila. Acesta transporta cu ajutorul unui vehicul cantitatea de 632 kg de legume, fără a deţine documente de provenienţă pentru acestea.

De asemenea, în jurul orei 10.40, poliţiştii l-au depistat în aceeaşi zonă pe un alt bărbat de 44 de ani, din oraşul Însurăţei, care transporta cantitatea de 276 kg de fructe şi legume. “În ambele cazuri, marfa a fost ridicată în vederea confiscării şi predată, pe bază de proces-verbal, unei societăţi comerciale de profil, în vederea valorificării. Cei doi brăileni au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii