Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Transferuri pe bandă rulantă la Victoria Traian

• zece jucători au semnat deja cu echipa din Liga a III-a • o cu totul altă formaţie va aborda returul campionatului 2017-20128

 

Echipa Victoria Traian va aborda returul actualei ediţii de campionat într-o formulă total schimbată faţă de cea din tur. Gruparea din Traian a oficializat deja în această săptămână zece transferuri.

Cea mai importantă achiziţie este cea a lui Costel Roşu, fostul golgeter de la Dacia Unirea, mijlocaş cu o mare experienţă competiţională, care oricând poate decide soarta unei partide.

Cinci dintre noii transferaţi vin de la Avântul Valea Mărului, formaţie care s-a retras din campionatul Ligii a III-a în această iarnă. Este vorba despre portarul Daniel Constantinescu, fundaşul dreapta, Andrei Toma, fundaşul stânga, Nicu Bălan, fundaşul central Vasilică Popa şi mijlocaşul central Daniel Voicu. Au fost de asemenea parafate transferurile lui Iulian Bogoş şi Alexandru Moroşanu de la CS Făurei şi a doi fotbalişti de la Dacia Unirea, Paul Ioan şi Mădălin Enache.

Pe lista viitoarelor achiziţii mai figurează Vali Baciu de la FC Urleasca, Cireaşă de la Viitorul Însurăţei, jucător care a trecut şi pe Sportul Chiscani, dar şi un junior de la Galaţi.

Doi dintre jucătorii care au activat în tur la Victoria Traian, Manuel Pârliţeanu şi Marius Barbu şi-au exprimat dorinţa de a activa la alte echipe. Pârliţeanu se pregăteşte cu cei de la FC Urleasca, echipa de pe primul loc din Seria I a Ligii a V-a, iar Barbu se antrenează cu Viitorul Ianca, liderul Ligii a IV-a.
Categorie articol: 

Comentarii