Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Traian Ungureanu: Urmează războiul cu USL

Solicitat să descrie congresul din weekend, Ungureanu a spus că a fost "intens şi real". "Nu luaţi în seamă comentariile-clişeu care descriu un succes enorm şi conchid, modest, că alte congrese şi partide ar trebui să roşească de invidie. Un congres perfect e o festivitate, nu o realitate politică de luat în seamă", apreciază fostul jurnalist.
Acesta explică faptul că evenimentul PDL a fost dominat de competiţia dintre Emil Boc şi Vasile Blaga, iar democrat-liberalii au dezbătut, s-au contrat, s-au polarizat şi au votat. "De aici, două observaţii: suntem vii şi - speră prietenii noştri politico-mediatici - putem exploda. Intuiţia e corectă. Le vom exploda în faţă, la alegerile din 2012", afirmă Traian Ungureanu.
Eurodeputatul susţine că USL, alternativa la proiectul "PDL-Boc-Băsescu", este "un pericol enorm", alimentat în special de PSD, astfel încât viitorul nu este "o chestiune internă de partid", ci o temă de discuţie dramatică la nivel naţional şi a anunţat un "Breaking News": "Nu urmează războiul din PD-L, ci războiul cu USL".
"În câteva săptămâni, toată lumea va comuta (sper) pe acţiune şi toată acţiunea va ţinti lupta cu criza şi cu USL. Ceea ce e totuna. Până acum, am ţinut dezastrul la distanţă de România. Dacă batem USL, vom face, încă o dată, acelaşi lucru", conchide Ungureanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii